Skole NM

Skole NM for tømrerfaget er godt i gang, og denne uken var det kretsmesterskap på Skogmo videregående.

Deltagere

Det var seks elever som deltok på konkurransen. Tre elever fra Lunde videregående skole, og tre elever fra Skogmo videregående skole. Alle seks like ivrige etter å dra i havn en seier.

Oppgaven

Oppgaven som ble utdelt skulle løses på fire timer, og var en tradisjonell tømreroppgave. Elevene skulle bygge et hjørne av bjelkelag og bindingsverk. Elevene kunne selv velge hjørneløsning, men innvendig hjørne skulle danne feste for innvendig platekledning av gips.

Engasjement

Aktørene var konsentrerte og engasjerte, og det var et «close race» under disse fire timene. Dette er en utrolig god mulighet for å skaffe seg mer kunnskap og erfaringer. Neste år håper vi enda flere kvalifiserer seg til denne konkurransen, slik at flere fremtidige tømrere kan ta med seg denne erfaringen.

Og vinneren ble….

1. plass: Torjus Teie  -Skogmo videregående skole

2. plass: Ole Gunnar Sand Farsjø  -Lunde videregående skole

3. plass: Stian Gundersen Meva Voje  -Lunde videregående skole

Veien videre

10-11/4-2019 skal Torjus Teie delta på skole NM på Elverum videregående skole. Og innen den tid krever det endel forbredelser og planlegging.

Gratulerer til Torjus Teie med en flott 1. plass og lykke til i NM! Samtidig vil vi gratulere alle deltagerne med veloverstått konkurranse, og håper så mange som mulig blir med til neste år!

En stor gratulasjon til Skogmo videregående skole for et flott arrangement!